контакти

 

 

 

''Гостег'' ЕООД  гр.Бургас и гр.Карлово

гр.Бургас кс.''Изгрев'' бл.53 /партер/

тел.0893/545 185 - климатични и вентилационни инсталации

тел.0899/042 093 - отоплителни инсталации

e-mail: gosteg@mail.bg