Vitopend 100 24kw WHEA, стенен газов котел (двуконтурен)

Vitodpend 100-W

 

Стенни газови котли, едноконтурни и двуконтурни  10,7 до 24,8 kW и 13,2 до 31 kW Vitopend 100-W е модерен стенен газов котел с особено атрактивно съотношение цена-производителност и с гарантираното качество на Viessmann. С различни мощности и типове Vitopend 100-W предлага идеалното решение за всяко потребление и потребности. Благодарение на много компактните си размери, минимален шум и елегантен дизайн Vitopend 100-W се вписва идеално в жилищни помещения. Един от най-компактните и тихи газови котли в своя клас.

Лесно обслужване

Във Vitopend 100-W е вградено иновативно и стилно електронно управление, работещо в зависимост от температурата на котелната вода. В управлението на котела са интегрирани също защита от замръзване и система за диагностика. Лесните за обслужване регулатори позволяват бързо настройване на температурите за отопление и битова гореща вода. Информация за работните режими на котела и температурните стойности се индикират на дигитален дисплей, което допълнително улеснява потребителя на инсталацията. За повишаване на Вашия комфорт и спестяване на енергия, към котела може да се свърже и дистанционен програматор за управление на котела в зависимост от желаната стайна температура. Така управлявате отоплителната си инсталация директно от хола.

Икономичен и щадящ околната среда

Vitopend 100-W е класифициран като нискотемпературен котел с три звезди съгласно европейската директива за ефективност 92/42.

Изключителен комфорт на топла вода

Висока производителност (14,5 литра на минута при 31 kW) и висока константна температура на битовата гореща вода благодарение на електронно температурно регулиране.